HB | Coworking

Raquel Lopez | Coworking
H | Coworking
Raquel Lopez | Coworking arbre
H | Coworking arbre
Raquel Lopez | Coworking despatx
H | Coworking despatx
ESP

El proyecto fue concebido como una ampliación del Coworking actual, un espacio a pie de calle que integrase nuevas fórmulas de espacios de trabajo como 3 despachos, una amplia zona flexible y más puestos de trabajo fijos.

El espacio flex se articula entorno una claraboya que deja pasar la luz natural. Como proyección de esta, un árbol, es el elemento central de la mesa compartida de la zona flexible.

Los despachos se encuentran situados en el espacio que ocupaba el antiguo archivo, con tal de poder situar los tres despachos necesarios se planteó una pasarela de vidrio que permitiera ampliar la superficie y a su vez dejar entrar la luz solar en cada uno de los despachos.

En el piso superior se encuentra un pequeño office y una área de picnic con capacidad para 12 personas.

Todo el proyecto mantiene la esencia y estética informal y relajada del Coworking inicial.

_____

CAT

El projecte es va concebre com a una ampliació del Coworking actual, un espai a peu de carrer que integrés noves fórmules d’espais de treball com ara 3 despatxos, una àmplia zona flexible i més llocs de treball fixes.

L’espai flex s’articula entorn a una claraboia que deixa passar la llum natural. Com a projecció d’aquesta un arbre és l’element central de la taula compartida de la zona flex.

Els despatxos es troben ubicats a l’espai que ocupava l’antic arxiu, per tal de poder encavir els tres despatxos necessaris es va plantejar una passarel·la de vidre per poder ampliar la superfície i alhora fer entrar llum solar en cadascun d’ells.

Al pis superior hi trobem un petit office i un àrea de picnic amb capacitat per a 12 persones.

Tot el projecte manté l’essència i estètica informal i relaxat del Coworking inicial.