CE | Clínica dental

CE | Sala espera
CE | Sala espera
render_esteban_PASSADIS_DEF
CE | Sala espera
CE | Recepció
CE | Recepció
reforma_clinica_dental_sabadell_bancada
CE | Recepció
render_clinica_dental_esteban_box
CE | Box 01
ESP

El proyecto consiste en la imagen de marca y el interiorismo de una clínica dental situada en el centro de Sabadell.

El encargo requería remodelar la clínica actual para convertirla en una consulta moderna y funcional que aprovechara toda la luz natural de que dispone el espacio. Queríamos generar un ambiente agradable, accesible y dinámico dónde trabajar de forma cómoda y placentera.

El espacio se articula entorno a un pasillo central desdibujado por cerramientos de vidrio impreso. Estos proporcionan amplitud y a la vez intimidad mediante una trama de líneas verticales que deja pasar la luz pero difumina el interior de los box.

La entrada da paso a un espacio amplio y relajado compuesto por el mostrador y una sala de espera conformada por un banco suspendido a pared y sillas dispuestas alrededor de una gran luminaria y su proyección a suelo, un cubículo dónde dejar revistas. El mostrador se encuentra bajo un pórtico de lamas verticales lacadas en su color corporativo.

Una tira lineal de LED nos acompaña desde la entrada, siguiendo por todo el pasillo, hasta cada una de las puertas de los 3 boxs que integran la clínica. Junto con la textura de vidrio impreso, son el leitmotiv que se encuentra presente en todas las consultas y espacios.

 

Proyecto realizado en el estudio Santacreu Design.

_____

CAT

El projecte consta de la imatge de marca i l’interiorisme d’una clínica dental situada al centre de Sabadell.

L’encàrrec requeria remodelar la clínica actual per a convertir-la en una consulta moderna i funcional que aprofiti tota la llum natural que disposa l’espai. Volíem generar un ambient agradable, accessible i dinàmic on treballar i ser atès de forma còmoda i plaent.

L’espai s’articula entorn un passadís central desdibuixat per tancaments de vidre imprès. Aquests proporcionen amplitud i alhora intimitat mitjançant una trama de línies verticals que deixen passar la llum però difuminen l’interior dels boxs.

L’entrada dóna pas a un espai ampli i relaxat compost per el mostrador i una sala d’espera conformada per un banc suspès a paret i cadires disposades al voltant d’una gran lluminària circular i la seva projecció al paviment, un cub on deixar revistes. El mostrador es troba sota un pòrtic de lames verticals lacades en el seu color corporatiu.

Una tira lineal de LED ens acompanya des de l’entrada, seguint per tot el passadís, fins cada una de les portes dels 3 boxs que integren la clínica. Juntament amb la textura del vidre imprès, son el leitmotiv que es fa present a totes les consultes i espais.

Projecte realitzat a l’estudi Santacreu Design.